
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ongezouten boter om in te vetten
-
4
vellen filodeeg
ou 1 vel bladerdeeg reeds uitgerold - 400 g melk
- 3 eierdooiers
- 80 g suiker
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 1 tl kaneel
- 400 g appels (alle soorten) (bv. Renet), geschild, klokhuis verwijderd en in vier gesneden
- 1 citroen geraspte zeste en sap
- bloemsuiker naar believen om te bestrooien
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 198 kcal / 828 kJ
- Proteína
- 5 g
- Gordura
- 33 g
- Hidratos de carbono
- 5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
No ratings
Carnaval maskers
1 h 45 min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 h
Appeltaart
1 h
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 min
Halloween quiche
2 h
Proteïnepudding
6 h 35 min
Panna cotta
6 h 15 min
Knapperige koekjes
1 h 30 min
Taart van appelcrumble en meringue
2 h
Aardbeienpudding
2 h 10 min
Appelcake
1 h