Versões compatíveis
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Gehaktballen en saus
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 100 g ui, in vier gesneden
- 3 teentjes knoflook
- 500 g rundergehakt, in stukken
- 500 g varkensgehakt, in stukken
- 60 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 snuifje zeezout
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 70 g tomatenpuree
- 40 g olijfolie
Parmezaanse polenta
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 1000 g volle melk
- 100 g polenta
- 100 g gezouten boter, in blokjes (2 cm)
- 2 snuifjes zeezout
- olijfolie, en wat extra om te garneren
- verse peterseliebladeren, om te garneren
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 3732 kJ / 32 kcal
- Proteína
- 46 g
- Hidratos de carbono
- 32 g
- Gordura
- 65 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Aardappelpuree
45min
Omelet met gehakt
1h 10min
Gebakken aardappelpuree monsters
Nenhuma avaliação
Familie kip galette
1u. 55min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Spaghetti carbonara
40min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Chocoladesaus
Nenhuma avaliação
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h