
Versões compatíveis
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Gehaktballen en saus
- extra vergine olijfolie om in te vetten
- 100 g ui in vier gesneden
- 3 teentjes knoflook
- 500 g rundergehakt in stukken
- 500 g varkensgehakt in stukken
- 60 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 snuifje zeezout
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 70 g tomatenpuree
- 40 g olijfolie
Parmezaanse polenta
- 100 g Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 1000 g volle melk
- 100 g polenta
- 100 g gezouten boter in blokjes (2 cm)
- 2 snuifjes zeezout
- olijfolie en wat extra om te garneren
- verse peterseliebladeren om te garneren
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 32 kcal / 3732 kJ
- Proteína
- 46 g
- Gordura
- 65 g
- Hidratos de carbono
- 32 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Bloemkool met kaas
55min
Tomatensaus
40min
Oranje gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Nenhuma avaliação
Steak au Poivre
20min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Aardappelpuree
45min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min