Dispositivos e acessórios
Sfenj - Moroccan doughnuts
Preparação 30min
Total 2h 45min
10 pieces
Ingredientes
-
water250 g
-
1 heaped tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast20 g
-
plain flour400 g
-
salt1 tsp
-
olive oil for frying
-
icing sugar to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
5 g
Energia
822 kJ /
196 kcal
Gordura
5 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan Street Food
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 godz. 45 min
Three-milk cake
2 godz.
Chocolate Coco Bars
1 godz.
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 godz.
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Cheese sambousek
1 godz. 45 min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 godz.
Apricot liqueur
30 min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 godz.
Fruit Juice Gummies
25 godz. 25 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Moroccan Zaalouk
1 godz. 5 min