Dispositivos e acessórios
Sfenj - Moroccan doughnuts
Preparação 30min
Total 2h 45min
10 pieces
Ingredientes
-
water250 g
-
1 heaped tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast20 g
-
plain flour400 g
-
salt1 tsp
-
olive oil for frying
-
icing sugar to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
5 g
Energia
822 kJ /
196 kcal
Gordura
5 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan Street Food
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Caramel Éclairs
2h 25min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Falafel
1h 25min
Mango and cayenne juice
15min
Moroccan Mint Tea
25min
Fruit Tart
2h 40min