
Dispositivos e acessórios
Moroccan Zaalouk
Preparação 30min
Total 1h 5min
8 portions
Ingredientes
-
eggplant charred (approx. 2 lg)12 - 14 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease½ oz
-
garlic cloves3
-
canned diced tomatoes drained14 ½ oz
-
paprika1 ½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
lemon juice½ tsp
-
parsley leaves to garnish
-
cilantro leaves to garnish
Nutrição por 8 portions
Energia
324 kcal /
1356 kJ
Proteína
7 g
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
46 g
Fibra
17 g
Gordura saturada
2 g
Sódio
2734 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Dips, Spreads and Butters
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos