Dispositivos e acessórios
Veal fillet with mirabelle plums
Preparação 15min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
honey25 g
-
soy sauce20 g
-
five-spice powder1 tsp
-
veal tenderloin800 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter20 g
-
salt2 pinches
-
ground pepper2 pinches
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaf1
-
water500 g
-
mirabelle plums600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
59 g
Energia
1921 kJ /
455 kcal
Gordura
13 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
French Tradition on your Table
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sangria
10min
Spaghetti Carbonara Pie
Nenhuma avaliação
Shrimp and Crab Stack
25min
Potato Gratin
1h 10min
Basil Peach Sorbet
10min
Lemon Feta Dressing
5min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna) Metric
1h 20min
Steak Tartare
15min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Steak tartare
30min
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20min