Dispositivos e acessórios
Green beans with tomato and parsley
Preparação 5min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove (opcional)½
-
onion chopped80 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh400 g
-
water100 g
-
salt1 level tsp
-
green beans, fresh washed400 g
-
pepper, ground1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.5 g
Energia
732 kJ /
175 kcal
Gordura
14.9 g
Fibra
5.2 g
Hidratos de carbono
7.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Red-bown coloured eggs
Nenhuma avaliação
Steamed Fennel Bulbs
20min
Steamed Button Mushrooms
35min
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20min
Yoghurt and cucumber salad
5min
Paella with kidney beans
55min
Salmon Tartare
25min
Peas with ham
30min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
Nenhuma avaliação
Tuna Tapenade
5min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40min
Garlic mushrooms
20min