Dispositivos e acessórios
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
Preparação 10min
Total 3h
8 portions
Ingredientes
-
water200 g
-
orange flower water to taste80 g
-
1 ½ tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled15 g
-
wheat flour plus extra for dusting650 g
-
salt5 g
-
caster sugar120 g
-
olive oil180 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
2154 kJ /
515 kcal
Gordura
24 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
68 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Provence on your table
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Nenhuma avaliação
Mixed Berries Pavlova Stack
Nenhuma avaliação
Béarnaise sauce
15min
Sous-vide Artichokes
55min
Orange curry dressing
10min
Rustic bread
2h
Tomato Bread Pudding
30min
Barbecue Butter
15min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Milanese risotto
25min