Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Pretzels
Preparação 45min
Total 2h 25min
12 pieces
Ingredientes
-
1 oz unsalted butter, plus extra to greasevegetable oil plus extra to grease1 oz
-
warm water10 oz
-
dried instant yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
rice flour plus extra to dust10 oz
-
brown rice flour6 oz
-
tapioca starch4 oz
-
3 tbsp sugarcoconut sugar3 tbsp
-
xanthan gum2 tsp
-
baking powder1 tsp
-
large eggs2
-
salt1 tsp
-
water130 oz
-
baking soda4 tbsp
-
egg whites2
-
coarse salt1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
6 g
Energia
1276 kJ /
305 kcal
Gordura
4 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
60 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Veggie Table
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Ice Cream Sandwiches
18 Std. 55 Min
Vegan Parmesan Crackers
30 Min
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1 Std. 30 Min
Gluten-Free Pizza Dough
1 Std. 10 Min
Tofu 'sour cream'
5 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Cashew bread French toast
1 Std. 40 Min
Paleo Chocolate Cream Pie
29 Std. 50 Min
"Egg and sausage" breakfast sandwich
1 Std.
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Birthday Cake
2 Std.
Gluten free gingerbread cookies
2 Std. 35 Min