Dispositivos e acessórios
Za'atar pesto
Preparação 5min
Total 5min
300 g
Ingredientes
-
olive oil plus extra for topping130 g
-
blanched almonds toasted150 g
-
garlic cloves1 - 2
-
fresh za’atar leaves washed and dried40 g
-
parsley leaves only, washed and dried5 sprigs
-
salt1 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 300 g
Proteína
36.4 g
Energia
9021 kJ /
2156 kcal
Gordura
217.6 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1h 10min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
'Qamar el-din' juice
5min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Tahini dip (tarator)
5min
Muhamara dip
5min
Black nougat
3h
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Raw Beetroot Soup
5min
Nut Milk (TM6 Metric)
10min