Dispositivos e acessórios
Za'atar pesto
Preparação 5min
Total 5min
300 g
Ingredientes
-
olive oil plus extra for topping130 g
-
blanched almonds toasted150 g
-
garlic cloves1 - 2
-
fresh za’atar leaves washed and dried40 g
-
parsley leaves only, washed and dried5 sprigs
-
salt1 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 300 g
Proteína
36.4 g
Energia
9021 kJ /
2156 kcal
Gordura
217.6 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Berry halva semifreddo
4h 10min
Tahini dip (tarator)
5min
Muhamara dip
5min
Hummus
5min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Spiced lamb flatbread
1h 50min
Za'atar mix substitute
5min
Falafel crackers
40min
Keto crackers
1h
Spinach Fatayers
2h