Dispositivos e acessórios
Sfenj - Moroccan Doughnuts
Preparação 30min
Total 2h 45min
10 pieces
Ingredientes
-
water250 g
-
1 tsp dried yeastfresh yeast20 g
-
plain flour400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for frying
-
icing sugar to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
5 g
Energia
822 kJ /
196 kcal
Gordura
5 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Neapolitan Pizza
9h
Pizza Margherita
2h 10min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1h 10min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Chocolate Pudding
6h 30min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Sfenj - Moroccan doughnuts
2h 45min