Dispositivos e acessórios
Sfenj - Moroccan Doughnuts
Preparação 30min
Total 2h 45min
10 pieces
Ingredientes
-
water250 g
-
1 tsp dried yeastfresh yeast20 g
-
plain flour400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for frying
-
icing sugar to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
5 g
Energia
822 kJ /
196 kcal
Gordura
5 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Umali
1h 25min
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Sfenj - Moroccan doughnuts
2h 45min
Fruit Ice Cream
5min
Mango Juice
5min
Croissants
12h
Stuffed Crust Salami Pizza
1h 50min
Moroccan Mint Tea
25min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min