Dispositivos e acessórios
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
Preparação 1h
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
Almond paste filling
-
blanched almonds250 g
-
sugar80 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
salt1 pinch
-
unsalted butter soft30 g
-
orange flower water1 Tbsp
Folding and frying briouats
-
filo pastry cut in strips (36 cm x 6 cm)250 g
-
unsalted butter melted50 g
-
egg yolk lightly whisked1
-
oil for frying
-
honey300 g
-
orange flower water½ Tbsp
-
toasted sesame seeds2 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
2 g
Energia
494 kJ /
118 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan Flavours
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 Std. 20 Min
Marble Cake
2 Std. 10 Min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 Std. 45 Min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2 Std. 45 Min
Traditional mint tea
25 Min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Moroccan Mint Tea
25 Min
Bulgur and Salmon Rolls
1 Std. 20 Min
Wholemeal Pitta
1 Std. 35 Min
Bundt Cake
1 Std.
Spinach Fatayers
2 Std.