Dispositivos e acessórios
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
Preparação 5min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter for greasing10 g
-
caster sugar150 g
-
plain yoghurt375 g
-
medium wheat semolina300 g
-
rose water20 g
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Sugar Syrup
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
caster sugar250 g
-
water250 g
-
rose water15 g
-
pine nuts for decorating40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.5 g
Energia
1695 kJ /
396 kcal
Gordura
5 g
Hidratos de carbono
79.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lebanese cuisine
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Stuffed Moroccan Breads
2h 45min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
'Qamar el-din' juice
5min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Soft date cake with walnuts
1h 10min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1h 20min
Moroccan Mint Tea
25min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Spinach Fatayers
2h