Dispositivos e acessórios
Sfenj - marocké koblihy
Preparação 30min
Total 2h 45min
10 kusů
Ingredientes
-
250 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička instantního droždí, (8 gramů)20 gramů čerstvého droždí
-
400 gramů hladká mouka
-
1 čajová lžička soli
-
olivový olej na smažení
-
cukr moučka na posypání
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 kus
Proteína
5 g
Energia
822 kJ /
196 kcal
Gordura
5 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Maroko
10 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Chléb expres
45min
Pletence s vlašskými ořechy a slaninou
2h 20min
Medové cukroví
1h 10min
Punčové řezy
13h
Nekynuté těsto na pizzu
30min
Oříškové nanuky
8h 15min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min
Hruškový sen
5min
Zmrzlina z podmáslí s pomerančem a malinami
5min
Kávový krém
Nenhuma avaliação
Ovocné košíčky s krémem
4h
Kynuté knedlíky trochu jinak
1h