
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza Dough
- olive oil to grease
- 15 oz warm water (100°F-110°F)
- 16 oz bread flour
- 6 oz semolina
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
ou 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Satay Sauce
- 5 oz yellow onion cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chili seeds removed
- 1 tsp shrimp paste
- 8 oz peanut butter
- 8 oz coconut milk
- 2 tsp soy sauce
- 1 oz ketchup
- ¼ tsp sesame oil (optional)
For Pizza
- 12 oz cooked chicken meat, cut into pieces (1 in. x 2 in.)
- 2 tbsp olive oil to grease
- bread flour to dust hands
- 12 oz provolone cheese cut into pieces (1 in.), divided
- 6 oz red bell pepper cut into strips (¼ in.), divided
- 6 oz green bell pepper cut into strips (¼ in.), divided
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 315 kcal / 1317.9 kJ
- Proteína
- 15.8 g
- Gordura
- 15 g
- Hidratos de carbono
- 28.6 g
- Fibra
- 2.1 g
- Gordura saturada
- 6.2 g
- Sódio
- 443.3 mg
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