Dispositivos e acessórios
Caramel and Vanilla Pie
Preparação 20min
Total 3h
12 portions
Ingredientes
Caramel Sauce
-
9 oz brown sugarsugar9 oz
-
heavy whipping cream divided7 ½ oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter cold, in one cube (approx. 1 in. x 1 in.)1 oz
-
vinegar1 tbsp
Tart Base
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
unsalted butter chilled, cut into pieces5 oz
-
sugar3 ½ oz
-
large egg1
Vanilla Whipped Cream
-
sugar1 ½ oz
-
vanilla bean pod seeds only1
-
heavy whipping cream chilled10 ½ oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
22 mg
Proteína
4 g
Energia
1869 kJ /
446 kcal
Gordura
26 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Daily & Creative
30 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Frozen Lime Pie
4h 30min
Vanilla sugar
72h
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25min
Chocolate Peanut Butter Cups
1h 5min
Hawaiian Bread Rolls
4h 45min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Mini Pizzas
1h 30min
Strawberry Cheesecake Cupcakes
1h 20min
Rainbow Yogurt Parfait
20min
Massachusetts Boston Cream Pie
2h