Dispositivos e acessórios
Creamy Mushroom Soup
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
button mushrooms halved or quartered as needed400 g
-
water to taste500 - 600 g
-
milk200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
plain flour50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
cream (e.g. single or double cream)50 g
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
cream cheese (opcional)40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
334.7 mg
Proteína
6.5 g
Energia
603.1 kJ /
144.2 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
4.1 g
Hidratos de carbono
16.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Sautéed Prawns
15min
Browned Beef Strips
15min
Creamy tomato soup
30min
Broccoli and stilton soup
30min
Stir-fried Vegetables
10min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Creamy mushroom soup
20min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Onion Soup
1h