Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 8 chicken legs, skin on and with bone in
- 250 g onions, quartered
- 8 garlic cloves
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 12 fresh basil leaves
- 1 - 1 ½ Tbsp chilli sauce, to taste
- 2 Tbsp dried oregano
- 130 g olive oil
- 250 g fresh green beans, topped and tailed, cut in pieces (1 cm)
- 90 g white wine vinegar
- 80 g sugar
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 tsp cornmeal, finely ground
- 2 Tbsp water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3327 kJ / 795 kcal
- Proteína
- 39 g
- Hidratos de carbono
- 32 g
- Gordura
- 55 g
- Fibra
- 3.7 g
Receitas alternativas
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Chicken Jalfrezi
1h
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min
Beef Madras
1h 30min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Seven Spice Chicken with Rice
35min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1h 15min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1h 15min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45 min