Dispositivos e acessórios
Steamed Hake with 7 Colour Rice
Preparação 25min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Fish Spice
-
dried oregano1 Tbsp
-
dried basil1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
paprika½ Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Rice and Fish
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves2
-
red pepper quartered1
-
green pepper quartered1
-
yellow pepper quartered1
-
bacon lardons125 g
-
olive oil30 g
-
ground turmeric1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
water1000 g
-
long grain rice200 g
-
hake fillets (approx. 125 g each)4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
33 g
Energia
2028 kJ /
483 kcal
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SOUTH AFRICAN
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Prawn Saganaki
35 dk
Chinese Pork with Vegetables
1sa 20 dk
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 dk
Prawn Saganaki with Feta
35 dk
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 dk
Chicken with Peppers and Rice
1sa
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 dk
Curry Noodles with Pork
45 dk
Chicken and Chorizo Hotpot
45 dk
Chilli Con Carne
35 dk
Chicken chorizo and chickpea stew
40 dk
Prawn and Chorizo Paella
45 dk