Dispositivos e acessórios
Chicken and Mushroom Balti
Preparação 35min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Balti Paste
-
fresh coriander leaves and stalks, cut in pieces280 g
-
fresh red chillies halved, deseeded2
-
garlic cloves15
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)40 g
-
onions quartered150 g
-
60 g gheevegetable oil60 g
-
ground coriander3 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
tinned chopped tomatoes120 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
sugar½ tsp
-
garam masala2 tsp
-
water120 g
Curry
-
vegetable oil for frying1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled, to taste½
-
water hot150 g
-
chicken breasts skinless, sliced (2 cm)500 g
-
onions sliced (1 cm)50 g
-
red peppers diced (2 cm)70 g
-
fresh green chillies sliced (1 cm), to taste1 - 2
-
button mushrooms sliced (5 mm)200 g
-
lemon juice or to taste1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
145 mg
Proteína
29.5 g
Energia
1299 kJ /
310.5 kcal
Gordura
17.9 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
10.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Taste of India
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Quick Lamb Dhansak
45min
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Chicken Garam Masala
50min
Beef Madras
1h 30min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Quick Lamb Dhansak
50min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken Saag
50min
Prawn Bhuna
30min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Chicken Akhni
1h 30min