Biltong, Mushroom and Feta Paptert
TM5 TM6

Biltong, Mushroom and Feta Paptert

4.7 (9 avaliações )

Ingredientes

Filling and Topping

  • 120 g Gruyère cheese, cut in pieces
  • 20 g olive oil
  • 80 g red onions, halved
  • 1 garlic clove
  • 250 g brown mushrooms, fresh, sliced
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 Tbsp fresh chives, chopped

Paptert Filling and Assembling

  • 800 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 170 g maize flour, white
  • 20 g unsalted butter
  • 200 g tinned sweetcorn
    ou 200 g fresh sweetcorn kernels
  • 150 g biltong, cut in thin slices
    ou 150 g cooked bacon, cut in thin slices
  • 100 g feta cheese, crumbled
  • 200 g double cream
  • 10 fresh basil leaves, roughly chopped

Nutrição
por 1 portion
Energia
1422 kJ / 340 kcal
Proteína
14 g
Hidratos de carbono
20 g
Gordura
22 g
Fibra
3.5 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas