Dispositivos e acessórios
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
Preparação 25min
Total 1h
30 pieces
Ingredientes
Crab Cakes
-
yellow bell peppers stem and seeds removed, cut into pieces2 ½ oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)2 oz
-
thyme leaves only10 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned crab meat (approx. 3 x 6.5 oz), drained12 oz
-
bread crumbs3 oz
-
sour cream1 oz
-
large egg1
Cilantro Sauce
-
cilantro leaves½ oz
-
mint leaves½ oz
-
garlic clove1
-
jalapeño pepper stem and seeds removed1
-
avocado2 ½ oz
-
coconut cream2 ½ oz
-
lime juice1 tbsp
-
ground cumin¼ tsp
-
sugar (opcional)¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
vegetable oil to fry3 - 4 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 pieces
Proteína
1.7 g
Energia
246 kJ /
59 kcal
Gordura
3.4 g
Hidratos de carbono
0.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spanish Tapas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spinach and Artichoke Dip
20min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Guacamole
5min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30min
Baked Crab Dip
15min
Basil Pesto
10min
Chili Taco Dip
1h
Keto White Chicken Chili
50min