Dispositivos e acessórios
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Preparação 40min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (opcional)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
17 g
Energia
2238 kJ /
535 kcal
Gordura
34 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fresh Pasta Homemade
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Salmon Tartare
10min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Pasta Primavera
50min
Tzatziki
20min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Horchata "Coconut Water"
5min
Coconut Rice Salad
1h
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Avocado Tuna Boats
30min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Tortilla Soup
25min