Dispositivos e acessórios
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Preparação 40min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (opcional)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
17 g
Energia
2238 kJ /
535 kcal
Gordura
34 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fresh Pasta Homemade
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Pasta Primavera
50min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Mushroom Risotto
30min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Basil Pesto
10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Garlic Mashed Potatoes
50min