Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinade
- 1 orange, thin peel only, no pith
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp dried red chili flakes
- 4 oz orange juice
- 1 tsp honey
- 24 oz chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)
Dressing
- 6 oz extra virgin olive oil
- 6 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 2 oz orange juice
- 1 oz apple cider vinegar
- 1 tsp honey
- 1 tsp stone ground mustard
Steaming
- 7 oz quinoa
- 35 oz water
- 16 oz red beets, peeled, sliced into half-moons (¼ in.)
- 6 oz fresh green beans, trimmed and halved
-
6
oz beet greens, cut into thin ribbons
ou 6 oz baby spinach - 6 oz blackberries
- 5 oz goat cheese, crumbled or cut into pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3113 kJ / 744 kcal
- Proteína
- 55 g
- Hidratos de carbono
- 58 g
- Gordura
- 33 g
- Fibra
- 12 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Beef Chili with Lemon Feta
30min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Carnitas
50min
Fish Tacos
45min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min
Southwest Quinoa
40min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min