Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)

Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)

4.9 8 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 10min
6 portions

Ingredientes

  • pork short ribs cut into pieces
    12 oz
  • rice wine
    2 oz
  • dried shrimp
    1 oz
  • garlic cloves thinly sliced
    2
  • sesame oil
    1 tsp
  • dried mushrooms
    ½ oz
  • chicken broth
    35 oz
  • Chinese cabbage cut into pieces (1 in.)
    14 oz
  • bamboo shoots, fresh cut into pieces
    5 oz
    5 oz bamboo shoots, canned, drained
  • fresh black wood ear mushrooms cut into pieces
    4 oz
  • cooked gingko nuts
    3 ½ oz
  • garlic chives cut into pieces (2 in.)
    5
  • red chili pepper stem removed, thinly sliced
    1
  • small scallops
    4 oz
  • soy sauce
    2 oz
  • oyster sauce
    1 oz
  • quail eggs (opcional)
    10
  • fresh cilantro leaves to garnish, to taste

Nutrição por 1 portion

Energia 198 kcal / 828 kJ
Proteína 21 g
Gordura 7 g
Hidratos de carbono 14 g
Fibra 4 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...