Dispositivos e acessórios
Czeska pasta piwna
Preparação 10min
Total 1h 10min
6 porcji
Ingredientes
-
30 g cebuli
-
250 g twarogu pokrojonego na kawałki
-
60 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
100 g piwa jasnego (patrz wskazówka)
-
¼ łyżeczki papryki ostrej, mielonej
-
¼ łyżeczki kminku, mielonego
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Dificuldade
fácil
Nutrição por 6 porcji
Proteína
48.1 g
Energia
3481.3 kJ /
831.5 kcal
Gordura
61.4 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
15.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SEZON GRILLOWY
10 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10min
Krem z parmezanu
10min
Pasta z rzeżuchy
5min
Sos gribiche
20min
Orzechy słodko-pikantne
20min
Zupa z chleba
20min
Musztarda gruszkowa
30min
Chutney BBQ z whisky
1h 35min
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30min
Dip serowy
10min
Sałatka ziemniaczana z boczkiem
4h 10min