Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 - 200 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
Bolognese sauce
- 200 g mixed vegetables (celery stalk, carrots and onions), cut into pieces
- 40 g extra virgin olive oil
- 800 g beef mince
- 80 g water
- 20 g vinegar
- 300 g crushed tomatoes, canned
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
Béchamel sauce
- 1000 g milk
- 80 g butter, cut into pieces
- 100 g flour
- 1 tsp salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
Lasagne assembly
- butter, for greasing and topping
- 250 g dried lasagne pasta, approx. 12 sheets (10 cm x 20 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4161 kJ / 994 kcal
- Proteína
- 50 g
- Hidratos de carbono
- 53 g
- Gordura
- 64 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Quiche Lorraine
50min
Chicken Korma (Cashew Chicken)
25 Min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1 Std. 50 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Chicken stock paste
45min
Béchamel sauce
15 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Couscous with lamb and vegetables
50min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Mini Chicken Pies
1h 35 min
Lasagna
2 Std. 30 Min