
Dispositivos e acessórios
Homemade Chicken Stock
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced2 stalks
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
thyme leaf, fresh5 sprigs
-
rosemary, fresh1 sprig
Nutrição por 1 portion
Energia
256.1 kcal /
1071.5 kJ
Proteína
21.8 g
Gordura
16.9 g
Hidratos de carbono
3.2 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
4.5 g
Sódio
482.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá

TM Basics - Stocks & Pastes
6 Receitas
Canadá
Canadá