Dispositivos e acessórios
Homemade Chicken Stock
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced2 stalks
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
thyme leaf, fresh5 sprigs
-
rosemary, fresh1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
482.7 mg
Proteína
21.8 g
Energia
1071.5 kJ /
256.1 kcal
Gordura
16.9 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
3.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sweet And Sour Prawns
25min
Basic Chicken Stock
1h 10min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min
Coarsely Ground Peppercorns
5min
Rice Congee
4h 5min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Fish and prawn stock
20min
Hand Ripped Cabbage
20min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min