Dispositivos e acessórios
Carrot Cake
Preparação 15min
Total 1h 20min
12 slices
Ingredientes
Cake
-
carrots peeled300 g
-
Greek yoghurtsour cream40 g
-
sunflower oilunsalted butter melted140 g
-
brown sugar150 g
-
eggs A-sized2
-
vanilla extract2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg¾ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
baking soda1 tsp
-
all purpose flour160 g
-
self-raising flour100 g
-
sultanas60 g
-
walnuts (opcional) toasted, roughly chopped80 g
Cream cheese icing
-
unsalted butter softened50 g
-
cream cheese125 g
-
fresh lemon juice4 tbsp
-
vanilla extract2 tsp
-
icing sugar150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
391 mg
Proteína
7 g
Energia
1616 kJ /
386 kcal
Gordura
18 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Orange Sponge Cake
1h
Steamed Carrot Cake
Nenhuma avaliação
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55min
Tornado Potatoes
1h
Sautéing Red Pepper with Onions
Nenhuma avaliação
Jollof Rice
1h 20min
Mushroom Stock Paste
1h 35min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Tex-Mex Bowl
50min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2h 10min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12h 50min
Pot-set plain yoghurt
12h