Dispositivos e acessórios
Spaghetti alla carbonara
Preparação 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese in pieces (3 cm)60 gram
-
pecorino romano (opcional) in pieces (3 cm)30 g
-
onion30 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
150 g pancetta, in strips (1 cm)guanciale in strips (1 cm)150 g
-
pasta, dried, type spaghetti350 g
-
large egg1
-
egg yolks large4 - 5
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground fresh and coarse2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
30.7 g
Energia
2540 kJ /
607 kcal
Gordura
27.5 g
Fibra
2.4 g
Hidratos de carbono
63.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Road to Rome
12 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Vegan Orange Croissants
3h 20min
Chicken and Mushroom Rice
30min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1h
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45min
Spiralized Tortilla
35min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
45min
Mint lemonade
5min
Steamed Banana Muffins
30min
Classic Pancakes
50min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min