Dispositivos e acessórios
Risotto with Parmesan cheese
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
water780 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
1812 kJ /
433 kcal
Gordura
15 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Risotto with Parmesan cheese
30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Steamed eggs sunny side up
15min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Red, White and Blue Frozen Lemonade
10min
Pommes Dauphine
2h 10min
Natillas
1h
Polenta
1h
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25min
Spitzbuben (Metric)
1h
Italian hot chocolate
10min