Dispositivos e acessórios
Risotto with Parmesan cheese
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
water780 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
1812 kJ /
433 kcal
Gordura
15 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Steamed eggs sunny side up
15min
Plain yoghurt in Varoma
12h
Caramel Toffees
2h
Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)
2h 40min
Plum slice
1h 30min
Lemon and Rosemary Infused Oil
15min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Mushroom pastry
45min
Potato goulash
1h
Risotto with Parmesan cheese
30min