Dispositivos e acessórios
Chicken Liver Pate
Preparação 10min
Total 25min
12 portions
Ingredientes
-
yellow onion cut into 1 in. pieces6 oz
-
unsalted butter divided9 oz
-
chicken livers cleaned and trimmed18 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried rosemary½ tsp
-
ground cloves1 pinch
-
3 tbsp sherryport wine3 tbsp
-
2 tbsp brandybourbon whiskey2 tbsp
-
heavy whipping cream2 tbsp
-
fresh baguette to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 12 portions
Proteína
90 g
Energia
11121 kJ /
2658 kcal
Gordura
243 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Picnic
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Cherry Jam
45 Min
Raspberry Jam
45 Min
Borscht
25 Min
Fig and Apricot Jam
40 Min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Mini Ginger and Cherry Panettones
5 Std.
Pâtè with Riesling
3 Std.
Fig & Apricot Jam
40 Min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 Std. 25 Min
Hungarian Mushroom Soup
35 Min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min