Dispositivos e acessórios
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
egg yolks from medium eggs3
-
Dijon mustard1 ½ heaped tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
lemon juice20 g
-
olive oil50 g
-
sunflower oil250 g
-
tinned anchovies drained5
-
pickled capers drained and rinsed2 Tbsp
-
red onion halved40 g
-
fresh tarragon leaves only3 sprigs
-
fresh chives halved5
-
fresh parsley leaves5 g
-
quail eggs12
-
potatoes, waxy (e.g. Charlotte), sliced (1 cm)750 g
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
2601 kJ /
628 kcal
Gordura
56 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Potatoes
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Super Salads
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Cheeseboard Spaghetti
45min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Asparagus Stem Soup
55min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Onion Soup
1h