Dispositivos e acessórios
Persian Flatbreads
Preparação 15min
Total 1h 45min
4 pieces
Ingredientes
-
water320 g
-
2 ½ g dried instant yeastfresh yeast10 g
-
honey10 g
-
plain flour405 g
-
olive oil for greasing and brushing2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour for flouring
-
baking soda5 g
-
sesame seeds1 Tbsp
-
nigella seeds1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
464 mg
Proteína
12.5 g
Energia
1981 kJ /
473.5 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
81.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Home Comforts
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Quick Flatbreads
20min
Apple Tart (TM5)
1h
Turmeric and Onion Bread
2h 45min
Brioche
8h
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1h 5min
Amaretti
35min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Herb Butter Flatbreads
35min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Turkish Flatbreads
2h 10min