Dispositivos e acessórios
Chipotle Salsa
Preparação 5min
Total 10min
13 oz
Ingredientes
-
fresh Roma tomatoes quartered (approx. 2 tomatoes)7 oz
-
white onions2 ½ oz
-
garlic clove1
-
roasted peanuts, unsalted1 oz
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned2 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 13 oz
Proteína
10 g
Energia
1008 kJ /
241 kcal
Gordura
15 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Caprese Frittata
30min
Margarita with Citrus Dust
30min
Huevos Rancheros
45min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Spiced Corn Salad
25min
Shredded Jerk Chicken
1h 55min
Minty Vodka Lemonade
10min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Tortilla Soup
25min