
Dispositivos e acessórios
Red Mole Chicken Enchiladas
Preparação 35min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
Oaxaca cheese in pieces10 ½ oz
Mole
-
dried pasilla chilies destemmed and deseeded1 oz
-
dried ancho chilies destemmed and deseeded2 oz
-
corn tortilla toasted, loosely crumbled1
-
Mexican chocolate tablet broken into pieces1 ½ oz
-
raisins1 oz
-
almonds1 ½ oz
-
toasted sesame seeds1 ½ oz
-
anise seeds⅛ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
whole clove1
-
Roma tomatoes cut into pieces7 oz
-
white onion2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter1 oz
-
sugar1 tbsp
-
salt1 tsp
-
water28 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless quartered21 oz
Enchiladas
-
vegetable oil to fry
-
corn tortillas18
-
sour cream to garnish
-
avocado thinly sliced, to garnish1
Nutrição por 1 portion
Energia
749.3 kcal /
3034.5 kJ
Proteína
43.4 g
Gordura
38.7 g
Hidratos de carbono
62.3 g
Fibra
14.1 g
Gordura saturada
15.1 g
Sódio
838.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Day of the Dead
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos