Dispositivos e acessórios
Teriyaki Chicken and Rice
Preparação 5min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
soy sauce3 oz
-
water divided47 oz
-
ginger (½ in.)1 piece
-
garlic clove1
-
honey2 oz
-
corn starch2 tbsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into pieces (1 in.)16 oz
-
sesame oil1 heaping tsp
-
salt to taste1 tsp
-
long-grain white rice8 oz
-
frozen peas and carrots3 ½ oz
-
large eggs2
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2119.1 mg
Proteína
27.4 g
Energia
2076.3 kJ /
496.3 kcal
Gordura
14.6 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
64.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Back to School
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Chicken Adobo
1h 25min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Beef Stroganoff
1h
Teriyaki Chicken
1h
Beef and Broccoli Sauté
30min
Chicken Tetrazzini
40min
Buffalo Chicken Quinoa Fritters
50min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Beef Tostadas
1h 10min
Cashew Chicken Stir Fry
30min
Meat and Rice Casserole
1h 15min