Dispositivos e acessórios
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
Preparação 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil30 g
-
aubergines diced (3-4 cm), (1 large)300 - 350 g
-
red peppers cut in eighths (approx. 2 peppers)200 g
-
red onions cut in pieces (3 cm)120 g
-
celery cut in pieces (1 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves or to taste10
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.1 g
Energia
515 kJ /
123 kcal
Gordura
6.5 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Courgette Omelette
40min
Asparagus Risotto
45min
Creamy Courgette Soup
25min
Sicilian Caponata
30min
Veal in tuna sauce
13h
Pumpkin and Spinach Pie
1h 35min
Pasta alla Norma
50min
Onion Focaccia
3h 20min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Mushroom Risotto
30min