Dispositivos e acessórios
Layered Salmon and Avocado Terrine
Preparação 25min
Total 3h 35min
8 portions
Ingredientes
-
smoked salmon sliced400 g
-
boiling water120 g
-
gelatine powder (1 x 12 g sachet)2 ½ tsp
-
cream cheese500 g
-
lemons finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving2 ½
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
-
fine sea salt plus ¼ tsp3 pinches
-
ground black pepper5 pinches
-
ripe avocados cut in pieces (approx. 240 g)2
-
garlic powder1 pinch
-
hot smoked salmon flaked100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
937 mg
Proteína
20 g
Energia
1409 kJ /
340 kcal
Gordura
27 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Seafood Stew with Rice
30min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Stilton and Walnut Pâté
5min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Prawn Saganaki
35min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Chicken Liver Parfait
2h 40min