Dispositivos e acessórios
Happy Veggie Empanadas
Preparação 20min
Total 1h 10min
20 piece
Ingredientes
Empanadas filling
-
olive oil30 g
-
onion cut in halves250 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
cherry tomatoes halved100 g
-
red pepper cut in pieces100 g
-
green olives, pitted halved50 g
-
carrot cut in pieces100 g
-
ground black pepper1 - 2 pinch
Empanadas dough
-
plain flour400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter in pieces120 g
-
medium egg1
-
water plus extra for wetting110 g
-
white vinegar (opcional)1 tsp
-
egg yolk for brushing
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
164 mg
Proteína
3 g
Energia
689 kJ /
165 kcal
Gordura
10 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo Kids Picnic
6 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1h
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Paneer
4h 30min
Veggie Rolls
45min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Tomato Pie
3h
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min