Dispositivos e acessórios
Soubise Sauce
Preparação 10min
Total 30min
600 g
Ingredientes
-
vegetable oil20 g
-
onions cut in wedges300 g
-
unsalted butter30 g
-
½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
boiling water300 g
-
single cream (approx. 18 % fat)20 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 600 g
Sódio
1823 mg
Proteína
8 g
Energia
2826 kJ /
674 kcal
Gordura
54 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
28 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thicken Mode
17 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pizza Diavola
Nenhuma avaliação
Celeriac Remoulade (TM5)
10min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1h 35min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Hollandaise Sauce
15min
Beurre Blanc
20min
Apple sauce
20min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2h 30min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min