Dispositivos e acessórios
Vegetable Spring Rolls
Preparação 1h 50min
Total 2h 10min
14 portions
Ingredientes
Spring Roll Wrappers
-
plain flour150 g
-
cornflour90 g
-
water465 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sunflower oil for frying1010 g
Filling
-
carrots cut in pieces70 g
-
garlic cloves5
-
olive oil40 g
-
mung bean vermicelli50 g
-
sugar2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
oyster sauce40 g
-
soy bean sprout, fresh150 g
-
fresh chives cut in lengths (3 cm)10
-
medium egg beaten1
-
sweet chilli sauce or as desired, for serving20 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.1 g
Energia
521 kJ /
125 kcal
Gordura
3.5 g
Hidratos de carbono
21.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thai Kitchen
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beef Fajitas
1h
Naan Bread with Onion and Cumin
2h
Almond Vegetable Crumble
7h
Strawberry and Peach Frozen Yoghurt Bites
2h 20min
Falafel
24h
Galapagos Mocktail
10min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2h 50min
Tom Yum with Prawns
25min
Pistachio Pesto
10min
Curry Bread Rolls
2h 10min
Baked Vanilla Cheesecake
13h 25min
Prawn Tempura Rolls
2h 40min