Dispositivos e acessórios
Pizza Capricciosa
Preparação 10min
Total 1h 35min
3 portions
Ingredientes
Dough
-
water220 g
-
barley maltsugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
strong white bread flour400 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)200 g
-
anchovy fillets, in oil drained6
-
tinned whole peeled tomatoes250 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
artichoke hearts, in oil drained, quartered4
-
mushrooms in oil, or 4 porcini mushrooms, sliced50 g
-
taggiasca olives50 g
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
32.2 g
Energia
3435 kJ /
821 kcal
Gordura
33.1 g
Hidratos de carbono
105.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Mediterranean Bread
5h 20min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1h 10min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Pizza Margherita
2h 10min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1h
Pasta alla Puttanesca
35min
Mango and cayenne juice
10min
Blackberry and Raspberry Vodka Tonic
10min
Bulgur and Salmon Rolls
1h 20min
Profiteroles
2h 15min