Dispositivos e acessórios
Supplì (Roman Rice Croquettes)
Preparação 30min
Total 50min
6 pieces
Ingredientes
Tomato Sauce
-
onions quartered80 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic clove1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
balsamic vinegar½ Tbsp
-
fresh basil leaves roughly chopped3
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Supplì
-
bread torn in pieces100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
risotto rice any flavour, leftover or freshly made and cooled600 g
-
fresh mozzarella cubed (1-2 cm)100 g
-
medium eggs beaten2
-
vegetable oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
15 g
Energia
2801 kJ /
667 kcal
Gordura
26.7 g
Hidratos de carbono
90 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Waste
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pollock in Champagne Sauce
Keine Bewertungen
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
1 Std.
Polenta
50 Min
Spicy Nuts and Popcorn Mix
35 Min
Soparnik
1 Std. 45 Min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 Std. 45 Min
Taiwanese Steamed Buns
2 Std. 45 Min
Pork Buns (Nikuman)
2 Std.
Pink and White Macarons
1 Std. 30 Min
Tex-mex burger
4 Std. 25 Min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1 Std. 40 Min
Rye Bread Rolls
4 Std.