Dispositivos e acessórios
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
Preparação 30min
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
Garlic Mayo
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
sunflower oil300 g
-
garlic clove1
-
medium egg1
-
dry sherry1 tsp
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt½ tsp
Aubergine and Potato Croquettes
-
aubergines (approx. 1000 g), halved lengthways4
-
olive oil plus extra, for greasing1 Tbsp
-
fine sea salt4 pinches
-
water500 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), halved280 g
-
feta cheese cut in pieces200 g
-
medium egg1
-
breadcrumbs (see tip)100 g
-
breadcrumbs100 g
-
frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
2 g
Energia
462 kJ /
110 kcal
Gordura
10 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Potatoes
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mayonnaise
5min
Aubergine and Almond Dip
20min
Mini Vegetable Frittatas
35min
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3h 30min
Caesar Salad
30min
Barbecue Beanburger Sliders
1h 50min
Harissa
20min
Flourless Chocolate Coffin Cake
1h 5min
Rosé and Raspberry Jelly
12h 30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Guacamole
5min
Steamed Thai-style fish cakes
45min