Dispositivos e acessórios
Mixed mushroom pâté
Preparação 15min
Total 1h 25min
566 g
Ingredientes
-
day old bread roughly torn25 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
salt½ tsp
-
salted butter softened and cut into pieces100 g
-
fresh portobello mushrooms cut into quarters200 g
-
fresh brown mushrooms cut into quarters100 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into quarters100 g
-
cream cheese50 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 566 g
Sódio
2148.3 mg
Proteína
15.6 g
Energia
4480.7 kJ /
1070.9 kcal
Gordura
100.9 g
Fibra
7.5 g
Gordura saturada
61.7 g
Hidratos de carbono
36.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pâtè with Riesling
3h
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Chicken liver pâté
2h 20min
Beef liquid stock (TM5)
3h 25min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Saffron arancini
25h 25min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Mushroom pâté
1h 15min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min