Dispositivos e acessórios
Russian beetroot salad
Preparação 20min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
pickled cucumber cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut into pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut into small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
sauerkraut (opcional)100 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (opcional)20 g
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
583 kJ /
139 kcal
Gordura
8 g
Fibra
3.3 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sauerkraut soup
50min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Lentil hotpot
12h 45min
Zucchini soup
25min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min