
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g pickled cucumber cut into pieces (3-4 cm)
- 150 g carrots cut into pieces (3-4 cm)
- 350 g raw beetroot cut into pieces (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g potatoes cut into small pieces (approx. 1 cm)
- 100 g frozen green peas
- 100 g sauerkraut (opcional)
- 50 g spring onions/shallots cut into thin slices
- 2 - 3 sprigs fresh dill plus extra to garnish
- 60 g oil
- 20 g white wine vinegar (opcional)
- 1 tsp salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 139 kcal / 583 kJ
- Proteína
- 3 g
- Gordura
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 13 g
- Fibra
- 3.3 g
Receitas alternativas
Russian beetroot salad
1h 10min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40min
Fresh fennel salad
10min
Seafood panzanella
1h
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Smoked salmon slice
2h 40min
Sauerkraut salad
10min
Avo and egg spread
35min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min