Dispositivos e acessórios
Mushroom tart
Preparação 20min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
puff pastry (approx. 2 sheets - see Tip)250 g
-
mozzarella cheese cut into pieces50 g
-
tasty cheese cut into pieces100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms of choice; 400 g cut into quarters and 200 g cut into slices600 g
-
salt1 tsp
-
Port (fortified wine)30 g
-
eggs4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
685.8 mg
Proteína
15.8 g
Energia
1454.7 kJ /
346.4 kcal
Gordura
23.5 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
10.9 g
Hidratos de carbono
14.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on: Mushrooms
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mushroom stroganoff
20min
Mediterranean vegetable bake
50min
Ratatouille
40min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Leek and cheddar pudding
1h 20min
Courgette strudel
1h 20min
Fresh tomato tart
40min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Filo spinach slice
55min