Seafood con arroz

Seafood con arroz

3.5 10 avaliações
Preparação 15min
Total 45min
6 portions

Ingredientes

  • chorizo cut into thin slices (approx. 5 mm)
    250 g
  • brown onion cut into quarters
    120 g
  • garlic cloves
    2
  • saffron threads
    ½ tsp
  • tomato paste
    1 tbsp
  • water
    700 g
  • liquid fish stock (see Tips)
    200 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • Arborio rice
    300 g
  • skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (2-3 cm)
    200 g
  • fresh mussels scrubbed and debearded
    300 g
  • olive oil
    2 tsp
  • peeled raw prawns deveined
    250 g
  • frozen peas
    200 g
  • lemon juice
    60 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped
    3 sprigs
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • lemon cut into wedges, to serve
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 530.9 kcal / 2229.7 kJ
Proteína 40.5 g
Gordura 18.7 g
Hidratos de carbono 46.7 g
Fibra 5.6 g
Gordura saturada 6.1 g
Sódio 1297.3 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...