Dispositivos e acessórios
Seafood con arroz
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
chorizo cut into thin slices (approx. 5 mm)250 g
-
brown onion cut into quarters120 g
-
garlic cloves2
-
saffron threads½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
water700 g
-
liquid fish stock (see Tips)200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
Arborio rice300 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded300 g
-
olive oil2 tsp
-
peeled raw prawns deveined250 g
-
frozen peas200 g
-
lemon juice60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped3 sprigs
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon cut into wedges, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1297.3 mg
Proteína
40.5 g
Energia
2229.7 kJ /
530.9 kcal
Gordura
18.7 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
6.1 g
Hidratos de carbono
46.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Catch of the Day
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
White fish and lemon risotto
30min
Pasta with tuna
30min
Asian-style fish fillets
30min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Spaghetti carbonara
35min
Eggplant rotolo
1h 40min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Linguine with salmon and herbs
25min
Classic mushroom risotto
30min