Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 110 g basmati rice
- 110 g long grain brown rice
- 80 g millet
- butter, for greasing
- 40 g chickpea (besan) flour
- 140 g arrowroot flour
- 40 g chia seeds, plus extra to sprinkle
- 40 g pepita seeds, plus extra to sprinkle
- 2 tsp xanthan gum
- 1 tsp salt
- 2 tbsp honey
- 400 g water, plus extra to brush
- 2 tsp dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled
- 30 g macadamia oil or olive oil
- 1 tsp apple cider vinegar
- 2 eggs
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 953.1 kJ / 226.9 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 33 g
- Gordura
- 7.1 g
- Gordura saturada
- 1.2 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sódio
- 204.7 mg
Receitas alternativas
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Gluten free pizza base
35min
Gluten free plain flour
5min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20 min
Gluten free baking powder
5min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free hot cross buns
3sa 25 dk
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten free sourdough bread
192h 20 min.
Gluten free flour mix
10min
Buckwheat bread
2h 5min
Sun-dried tomato and pepita bread
2hod.