Dispositivos e acessórios
Almond and pear tart
Preparação 15min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
blanched almonds100 g
-
caster sugar100 g
-
plain flour plus an extra 1 tablespoon80 g
-
eggs2
-
milk50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
salt1 pinch
-
ripe pears peeled, cored and cut into thin slices (5 mm - see Tip)2
-
brown sugar for sprinkling
-
thickened cream to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
68.2 mg
Proteína
6.5 g
Energia
1543.4 kJ /
367.5 kcal
Gordura
24.4 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
11.3 g
Hidratos de carbono
29.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Lime sour cream bundt cake
50min
Pear and chocolate frangipane
2h
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Poppy seed torte
5h
Cherry and peach loaf
1h 55min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Tuna dip
15min
Caribbean carrot cake
2h 10min